Ga naar de inhoud

Romige stamppot met rucola en parmezaan 550 kcal per portie

    550 Kcal

    Bereidingstijd

    25 minuten

    Ingrediënten

    Benodigdheden voor 4 personen


    875 gr kruimige aardappel
    100 gr parmezaanse kaas geraspt
    2 tl peper (mag ook minder)
    40 gr zure room
    250 gr rucola
    200 gr Zon gedroogde tomaatjes

    Bereiding

    Schil de aardappelen en snij deze in blokjes van 1 x 1 cm.
    Kook de aardappelen in ongeveer 15 minuten gaar in een laagje water.
    Giet de aardappelen af en stamp met een paar eetlepels kookvocht, tot een romige puree.
    Meng de parmezaanse kaas, peper en zuren room.
    Schep de gewassen rucola en tomaatjes door de puree.


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *