535 Kcal
Bereidingstijd
30 minuten
Ingrediënten
250 gram aardappelen
100 gram spruitjes
Onbeperkt andijvie
1 paprika
1 kleine ui, gesnipperd
1 tartaartje
1 eetlepel bak en braad vloeibaar
Juspoeder, voor de liefhebbers
Bereiding
Schil en was de aardappels en snijd ze in kleine blokjes.
Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar.
Maak ondertussen de spruitjes en de andijvie schoon en voeg deze de laatste 10 minuten toe aan de aardappelen.
Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en fruit de gesnipperde ui hierin.
Bak hier het tartaartje in tot het helemaal gaar is.
Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op.
Stamp het geheel door elkaar en maak het geheel smeuïger door er wat kookvocht aan toe te voegen.
Breng het geheel op smaak met peper en kruiden naar keuze en voeg de fijn gesneden paprika toe. Voor de liefhebber: maak wat juspoeder aan met water en voeg dit toe aan het vlees.