Ga naar de inhoud

Spruitjes andijvie paprika stamppot met tartaar 535 kcal

    535 Kcal

    Bereidingstijd

    30 minuten

    Ingrediënten

    250 gram aardappelen
    100 gram spruitjes
    Onbeperkt andijvie
    1 paprika
    1 kleine ui, gesnipperd
    1 tartaartje
    1 eetlepel bak en braad vloeibaar
    Juspoeder, voor de liefhebbers

    Bereiding

    Schil en was de aardappels en snijd ze in kleine blokjes.
    Kook de aardappelen in ongeveer 20 minuten gaar.
    Maak ondertussen de spruitjes en de andijvie schoon en voeg deze de laatste 10 minuten toe aan de aardappelen.
    Verhit een eetlepel olijfolie in een pan en fruit de gesnipperde ui hierin.
    Bak hier het tartaartje in tot het helemaal gaar is.
    Giet de aardappelen af en vang het kookvocht op.
    Stamp het geheel door elkaar en maak het geheel smeuïger door er wat kookvocht aan toe te voegen.
    Breng het geheel op smaak met peper en kruiden naar keuze en voeg de fijn gesneden paprika toe. Voor de liefhebber: maak wat juspoeder aan met water en voeg dit toe aan het vlees.


    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *