Kcal
Bereidingstijd
20 minuten
Ingrediënten
Benodigdheden voor 4 personen
1 zoete aardappel, in kleine blokjes
½ courgette
½ aubergine
½ brocolli kleine roosjes
½ bloemkool kleine roosjes
1 rode ui
100 g cherrytomaatjes
Handje vol olijven
4 tenen knoflook (heel, haal deze eruit voor het serveren)
250 gram kastanje champignons
Handjevol verse koriander
Handjevol verse tijm
Peper
1 el Provençaalse kruiden
Olijfolie
Bereiding
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Alle ingrediënten snijden.
Bedek de ovenschaal met een flinke scheut olijfolie en de helft van alle kruiden.
Hussel de groenten door elkaar. Strooi vervolgens de rest van de kruiden erover met nog een flinke scheut olijfolie.
Zet de gevulde ovenschaal in het midden van de voorverwarmde oven voor 20 minuten.
Haal de ovenschotel eruit en voeg 100 gram hele cherrytomaten er aan toe en een handjevol olijven.
Zet nog eens 15 minuten in de oven.
Prik in de zoete aardappel om te kijken of het gaar is. Dit is gaar wanneer deze zachter is.
Je kan eventueel nog (gele) rijst toevoegen en kipblokjes gebakken in olijfolie met kipkruiden.