Ga naar de inhoud

Aloë Vera tegen huidveroudering

    Aloe vera plant

    Supplementen en Aloë vera die gebruikt kunnen worden tegen huidveroudering

    Vitamine C

    Vitamine C is een van de bekendste antioxidanten en essentieel voor het aanmaken van collageen, een eiwit die de huid elastisch en stevig houdt. Na ons dertigste levensjaar nemen de huidcellen moeilijker vitamine C op. Ook wordt het ingezet tegen pigmentvlekken en werkt vitamine C ontstekingsremmend, wat weer een gunstige werking kan hebben bij acne en rosacea.

    Probeer de Absorbent-C van Forever. Het dagelijks innemen van vitamine C wordt al sinds jaar en dag geassocieerd met een goede gezondheid. Het menselijk lichaam is niet in staat om zelf vitamine C te produceren en is afhankelijk van voeding, dranken en supplementen. Absorbent-C is gebonden met haverzemelen, een sterk oplosbare vezel. Dit zorgt voor geleidelijke afgifte van vitamine C en levert per tablet 75% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH).

    In onze  Aloé vera drank zit ook een behoorlijke hoeveelheid vitamine C, waardoor er van binnenuit het lichaam gewerkt wordt aan het aanmaken van collageen, sterker haar en nagels en een mooiere huid. Neem dagelijks 10ml per 10kg lichaamsgewicht.

    Tegenwoordig zijn er veel serums en gezichtscrèmes te verkrijgen waarin vitamine C is verwerkt.

    Vitamine A

    Een goede beschermer tegen vrije radicalen. Vitamine A is belangrijk voor het herstel van de opperhuid en een goede antioxidant die de beschermende laag van de huid versterkt.

    Propoliscreme heeft een rijke mix van aloë vera, bijen propolis en kamille extracten. De meervoudige aminozuren, vitaminecomplexen A en E en waardevolle structuurbouwstenen in Aloë Propolis crème ondersteunen het herstel van de huid. Een perfecte vochtinbrenger én beschermer voor iedere dag met een bijzonder kalmerende werking op met name de gevoelige huid.

    Vitamine B

    Vitamines B werken goed samen met andere belangrijke vitamines. De groep vitamine B werkt goed tegen huidverouderingsprocessen die door stress, vervuiling en schadelijke stoffen van buitenaf worden toegebracht.

    Firming complex is een exclusief beauty supplement, gericht op het van binnenuit verminderen van de effecten van veroudering op de huid. Bevat een unieke mix van Franse meloenconcentraat, phytoceramides (tarwe lipide extract) en marine collageen. Ondersteunt de hydratatie van de huid, reduceert de verschijning van diepte bij rimpels en verhoogt de veerkracht en flexibiliteit van de huid.

    De Sonya Deep Moisturizing Cream is een diep hydraterende crème. Dennenboomschors bevat natuurlijke substanties met één van de sterkste antioxiderende eigenschappen in de natuur. Het versterkt het collageen in de huid dat in de loop der jaren steeds verder afneemt, en helpt het collageengehalte te behouden zodat de huid haar jeugdige gloed niet verliest.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *