Kcal 549
Bereidingstijd
15 minuten
Ingrediënten
Benodigdheden voor 2 personen
120 g kipfilet
3 el olijfolie
1,5 el verse tijm
1 teentje knoflook
400 g broccoli
4 el pesto
1 courgette
Halve rode paprika
Bereiding
Snijd de broccoli in roosjes en kook beetgaar. Laat goed
uitlekken.
Snijd de kipfilet in stukjes.
Verhit olijfolie in een wok en bak hierin de kipfilet aan.
Pers de knoflook en ris de blaadjes van de tijm af. Voeg toe
aan de kip.
Voeg als de kip gaar is de broccoli en de pesto toe. Bak
enkele minuten mee.
Maak de courgette schoon en maak er zoodles van met een
juliennesnijder.
Snijd de paprika in kleine stukjes
Verhit olijfolie in een pan en bak hierin de zoodles en paprika kort aan.
Serveer de zoodles met het kipmengsel.